Varmepumper

Har du, eller har du overvejet at udskifte din varmekilde med en smart ny varmepumpe? Så kan vi hos Elcom hjælpe dig med installation og montering.

Vi har mange års erfaring med elinstallationer af enhver slags, og et af vores specialer er installation og montering af varmepumper til private, der gerne vil skifte deres gamle varmeforsyning ud med en nyere og billigere løsning.

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Der er generelt mange danske boligejere, der vælger at skifte deres varmeforsyning ud med en varmepumpe, og hos Elcom forstår vi det godt. For med en varmepumpe følger en mere effektiv, miljøvenlig og økonomisk varmekilde, der stabilt sikrer varme i hjemmet og varmt vand i hanerne. Derfor har vi da også gjort det til vores mål på en professionel måde at bistå i forbindelse med montering og installation af varmepumper, så du som borger kan få den fulde glæde af, at du har en varmepumpe.

Du kan kontakte os vedrørende installation af både brugte og nye varmepumper, og er du i tvivl om, hvorvidt dit hjem egner sig til brug af en varmepumpe, kigger vi gerne forbi giver vores professionelle og faglige besyv på området.

På den måde vælger du ikke en varmepumpe, der er hverken for stor eller for lille eller som ganske enkelt ikke passer til din bolig.

Døgnsupport med Elcom

Vælger du at alliere dig med en af vores elinstallatører hos Elcom, får du ikke bare montering og installation. For hos Elcom er vi klar til at stå til rådighed 24 timer i døgnet. På vores døgntelefon kan du døgnet rundt kontakte os i forbindelse med problemer vedrørende din varmepumpe, og vi rykker ud med det samme, så du kan få varmen igen.

Denne service tilbyder vi hele året rundt, og på den måde tilbyder vi ikke bare bistand i forbindelse med installation men også hjælp i tilfælde af, at du en dag står uden varme.