Få et tilbud

Vi udfører alle opgaver inden for almindelig el-service for både for private og virksomheder. Som kunde er du altid i centrum, fordi vi løser din udfordring med udgangspunkt i dine behov, så løsningen bliver af høj kvalitet.

Andre spørgsmål?
Giv os et ring
+45 81 91 37 31

Vores speciale

Vi er din ekspert, når du står og mangler en hvilken som helst form for elinstallation. Med flere år i branchen har vi erfaring med næsten enhver opgave, når det omhandler el-arbejde. Se her, hvad vi – blandt meget andet – er specielt gode til.

Rådgivning til dig

Som elinstallatør sætter vi en ære i at levere den allerbedste løsning til dig. Derfor rådgiver vi dig også gerne, hvis du har behov for vejledning angående din elinstallation. Ring allerede i dag – så finder vi den bedste løsning til dig.

Kontakt os

El-eftersyn

Gamle elinstallationer kan være både usikre og ustabile. Og fra tid til anden kan det være nødvendigt, at man får foretaget et eftersyn for at sikre kortslutninger og andre skader. Er dine elinstallationer af ældre dato, kigger vi dem gerne igennem, så du har en sikker forbindelse

Udskiftning af El-tavle

I de gamle el-tavler kan du risikere at de ikke registrerer overspænding i moderne elektronik og dermed slår sikkerhedsrelæet (HPFI-relæet) ikke altid fra i tide. Som boligejer står du langt stærkere efter en sådan udskiftning af el-tavle. Vi håndterer selvfølgelig hele opgaven med udskiftning af HPFI-relæ, så du undgår alt besvær.

Hvidevareservice

Hårde hvidevarer kræver en helt særlig forbindelse for at fungere korrekt. Her kræves nemlig ofte mere strøm end almindeligt. Det anbefales altid, at man får en professionel elinstallatør til at bistå i forbindelse med de installationer af de kraftstik, der skal til ved hårde hvidevarer, og hos Elcom hjælper vi gerne, så du får en sikker forbindelse til dine nye hårde hvidevarer.

Kontorbelysning

Har du behov for en professionel elinstallatør i forbindelse med opsætning af kontorbelysning, hjælper vi hos Elcom gerne. Vi har mange års erfaring med håndtering af større elinstallationer, og med os som installatør kan du være forsikret om, at din kontorbelysning monteres både sikkert og stabilt.

Varmepumper

Overvejer du at skifte varmeforsyning til en varmepumpe, hjælper vi gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har et team af erfarne elinstallatører, der i mange år har bistået private med installation af varmepumper af enhver slags. Så har du hurtigt en ny og mere effektiv varmeforsyning.

Boliginstallationer

I en bolig er der mange elinstallationer til alt fra stikkontakte til hårde hvidevarer og belysning. Hos Elcom hjælper vi gerne med alle dine boliginstallationer, således at de monteres korrekt og sikkert.

Energioptimering

Står du foran en større eller mindre energioptimering af din bolig, hjælper vi gerne med alt fra rådgivning til eksekvering. Vi har mange års erfaring med energiinstallationer af enhver slags, så din bolig bliver energibesparende og effektiv, og din installation forestås korrekt.