Energi optimering

Er du boligejer? Og har du undersøgt, om du har den mest effektive og økonomiske energikilde i forhold til varme og el? Hos Elcom er vi mere end bare en elinstallatør. Vi giver nemlig et kvalificeret bud på, hvordan du som boligejer kan spare energi og dermed penge i forbindelse med din varmeregning.

Med flere års erfaring i bagagen og uddannelse kan vi nemlig professionelt og fagligt rådgive dig i, hvordan du kan optimere dit energiforbrug – og på den måde er vi altså både rådgivende og eksekverende part, når det kommer til energioptimering.

Vi leverer og installerer økonomiske og miljøvenlige energikilder

Der er mange måder, hvorpå man kan intensivere sin optimering af energiforbruget i en ejendom. Vores anbefaling går altid på, at man sammenligner forskellige energikilder sammenholdt med sit behov og boligens størrelse. På den måde kan man nemmere vurdere, hvilke muligheder man har i forhold til at skulle skifte energiforsyning.

Hos Elcom har vi gode erfaringer med installation og montering af varmepumper som varmekilde. Med en varmepumpe får man nemlig en økonomisk varmeforsyning, der stabilt og effektivt opvarmer hele huset og sørger for, at man altid har varmt vand.

Det er nemt for dig, der ikke gider noget besvær – og så er det samtidig også en rigtig miljøvenlig løsning. Derfor er varmepumpen muligvis også vores første anbefaling, du vil møde, når du får en af vores dygtige elinstallatører og energirådgivere i røret.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Er du interesseret i, at vi kontakter dig vedrørende undersøgelse af og rådgivning i forhold til din energioptimering, kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag på telefon +45 81 91 37 31 eller via vores kontaktformular her på siden.

Så vender vi tilbage med en konkret handleplan og et helt uforpligtende tilbud hurtigst muligt.