El-eftersyn

Er du boligejer? Og har du en ældre bolig, hvor elinstallationerne ikke har været tjekket i mange år? Så anbefaler vi, at du får dem gået efter af en af vores professionelle fagmænd.

Vi har nemlig mange års erfaring med el-eftersyn af enhver slags og i alle boligtyper, hvad end du bor i lejlighed, parcelhus eller villa. Vores tjek består af en grundig gennemgang af alle dine elinstallationer, således at du kan være forsikret om, at de er monteret og installeret helt korrekt.

Det gennemgår vi i forbindelse med et el-eftersyn

Når du kontakter os hos Elcom vedrørende et el-eftersyn af dine elinstallationer, er vores opgave, at sørge for at alle dine elinstallationer fungerer, som de skal. Og vi ser det som værende en tillidssag, hvor du skal føle dig 100% tryg gennem hele forløbet.

Vores el-eftersyn indebærer:

  • Besigtigelse af synlige elinstallationer
  • Besigtigelse af antallet af elinstallationer ude og inde
  • Besigtigelse af eventuelle fejlstrømsafbrydere
  • Besigtigelse af el-tavler
  • Besigtigelse af lavvoltsinstallationer

Og på baggrund af disse besigtigelser laver vi en udførlig eleftersynsrapport til dig, hvor du får indblik i, hvorvidt alle dine elinstallationer er forsvarligt monteret.

Denne rapport kan du efterfølgende bruge i forbindelse med indhentelse af energimærke, hvis du eventuelt overvejer salg af din bolig eller på baggrund af nye installationer ønsker at blive genvurderet og få et bedre energimærke.

Vi bistår også gerne med råd og vejledning, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan forbedre dit energimærke med en bedre elinstallation.

Ring til Elcom i dag og få et professionelt el-eftersyn

Kontakter du os allerede i dag, kan vi hurtigt arrangere et el-eftersyn til dig. Kontakt os via telefon eller benyt kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.