Bolig installationer

Som boligejer har du ansvaret for, at dine installationer er udført korrekt og trukket forsvarligt. En fejlagtig elinstallation kan have alvorlige og farlige konsekvenser for dig, din familie og din økonomi, og derudover er det også irriterende med en ustabil elinstallation.

Hos Elcom er vi certificerede og uddannede i håndtering af elinstallationer og montering af alt fra hårde hvidevarer og belysning i forbindelse med både små og store projekter. Vi har mange års erfaring i branchen for elinstallationer, og vi hjælper gerne dig, hvis du står med et problem, der kræver faglig ekspertise.

Din boliginstallatør ved renovering og nybyg

Står du foran et byggeprojekt værende nybyg eller renovering, kan vi bistå dig i forbindelse med alle boligens elinstallationer. Vi hjælper dig gerne gennem hele processen, således at projektet håndteres professionelt, og installationerne monteres korrekt helt fra starten.

Som rådgivende og eksekverende part i utallige byggeprojekter har vi nemlig erfaring med alle typer af boliginstallationer, og vi giver gerne både rådgivning og vejledning til dig, hvis du som privat bygherre måske ikke er helt skarp på, hvordan man på bedst mulig vis planlægger ledningsnettet og antallet af stikkontakter i en bolig tænkt til beboelse.

Inden man påbegynder en boliginstallation, skal man forud indtænke:

  • Placering af hårde hvidevarer
  • Behov hvad angår almindelige stikkontakter
  • Og belysning.

Sammen vælger vi en økonomisk og effektiv løsning

Hos Elcom efterstræber vi altid at finde en løsning, der er økonomisk og effektiv. For en moderne boliginstallation skal ikke kun være tilstrækkelig og effektiv – den skal også være både økonomisk og bæredygtig.

På den måde får du som boligejer også et bedre energimærke, og din bolig stiger dermed i værdi, når du en dag ønsker at sælge eller udleje.

Kontakt Elcom i dag

på telefon +45 81 91 37 31 eller via vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud på din boliginstallation allerede i morgen.